Alohomora 3.

Keresd a saját belső csillogásod. Meg is találtad már régen.

Azért nézzenek az emberek az arcodba, mert Szeretetet látnak a szemeidben, nem bánatot. Kívülről képtelenség behozni azt a fajta csillogást, ami csak és kizárólag belőled fakadhat. Semmilyen férfi vagy nő nem képes neked olyat adni, mert TE maga vagy a Csillogás – akkor is, ha jelenleg ellenállsz annak, hogy elhidd. Miért is állsz ellen?

Erőt kaptál a kezeidbe. A lelkedbe. Megerősítést pontosabban.

Nem, nem megújulni kell – kihozni azt, ami te vagy. Annyira egyszerű.
Feladnád? Ez az Életed. Nézd meg ezt a Hidat – erő kellett, kitartás és hit már ahhoz is, hogy fel merj lépni rá (hiszen megszülettél) – leugranál róla a közepén, csak azért, mert elhiteted magaddal, hogy van olyan, hogy lehetetlen? Hova esnél a hídról? Összetörnéd magad és kezdhetnéd az egészet elölről.

Átfordíthatod az általad negatív élményként megélt helyzeteket alkotássá. Mindannyian ezt tesszük.
Sokkal nehezebb szenvedni, mint elhatározni (egyetlen pillanatba kerül és némi bátorságba) és csinálni. A szenvedéssel energia távozik belőled, és nem is tér vissza, csak nagyon sokára. Alkotással adsz – magadnak, és akinek alkotsz, annak is. Megduplázódik az Energia, amit beletettél. Te magad kettőzöd meg.

Az élet nehéz, mondják az emberek sokszor. Tévedés. Az élet álomszép – minden egyes mozdulatban ott van a legmagasabb Szépség és Szeretet, de aki másfajta apróságokra figyel, elmegy mellette.

Alkotni csak Szívből tudsz. Ha már másért csinálod, mint magáért az Alkotás öröméért, elvesztél, mert önös érdeket csempésztél a Rendeltetésbe. Alkotás révén fejlődsz.

A saját életedet kaptad, mint első számú házi feladatot.

Hogy akarsz másokhoz beszélni, ha már azon is rágódsz, milyen ruhát vegyél fel egy találkozóhoz? Szükséges néha ruhák között élni, de a Cél más. Tartsd ezt szem előtt.

Használd az erőt, azért adtuk a kezedbe – tudjuk, mire vagy képes, még ha te nem is akarod még elhinni. Többet tudsz, mint legvadabb álmaidban képzelnéd.

Peregrinus egy pillanatra megállt a Híd közepén, s lenézett a vízbe. A folyó zavaros volt, tisztaság illata áradt belőle. Kacsák tűntek fel, majd nevetgélve buktak a vízfelszín alá. A vándor maga mellé támasztotta botját, s a Ló nyakláncát kezdte nézegetni. Durva kötélre kör alakú amulett volt akasztva; kövekkel kirakott, ókort idéző, fehéraranynak tetsző amulett. Ha hozzáért, felcsillant…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.