Nem minden lesz “terv szerint”, de néha jobb is így

A 2017-es nyaram egyik legnagyobb tanulsága, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni és hogy ami viszont könnyen jön, annak jó utat engedni.

Joggal várhatjátok a nagy sikerekről beszámoló edzéses posztot így augusztus vége felé, egy héttel a kung fu őszi szemesztere előtt.
Nos… várjátok csak ;). Sajnos vagy sem, ilyen most nem lesz. Majd jövőre. Az idei nyáron, bármennyire is jól megfogadtam magamnak, kicsit hagytam pihenni a testem és a szellemem, lelkem másra koncentrálni [lásd: elkészült ez a blog, töltődött tartalommal, ötletekkel]. S hogy megbántam-e? Well…: igen is meg nem is.

Igen, persze, mert így sokat tunyultam, bár volt pár lépcsőzés és jógás óra. Szeretem a mozgást; szükségem van rá a sok ülés miatt is. S emellett nem, mert jólesett egy kis tunyulás. 😀 Volt azért romániai utazás, edzőtábor, gyógynövényes tábor, kirándulás, néhány találka barátokkal, s legfőképp: idő egy kis élettervezésre, vissza -és előretekintésre. Várhatóan szeptembertől kevesebb idő/energia lesz ilyesmire, s bár sokminden még függőben van, a konkrétabb elképzelések megvalósítása már elkezdődött. S ez jó; ez kell.

Mivel múlt héten pedig sikerült összetákolnom újra egy megfázást, ezen a héten sem fogom túlhajtani magam.

(Tudomást szereztem viszont kender -és barnarizsproteinről, szóval még akár ilyeneket is fogok enni idén! Ha bárkinek lenne ezekkel tapasztalata, nyugodtan ossza meg velem kommentben :).)2 thoughts on “Nem minden lesz “terv szerint”, de néha jobb is így”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.