(D)Animal flow®️ 2.

Mini tudósítás az első edzésről.

Minthogy idén év elején megfogadtam, nem fogok többé 8-kor kezdődő edzésekre járni, most mégis kivétel látszik kerekedni: az Animal Flow®️ órák ugyanis 8 után fognak kezdődni. (Kompenzáció: másnap majd home office :)).

A tegnapelőtti edzésen két érzésem volt végig: az egyik a “wow”, a másik meg egy masszív alázat a helyzetemmel kapcsolatban.

A “wow”: Dani korrekt felelősségvállalási nyilatkozattal, kezdeti felméréssel és bérletekkel készült összeszedve, kinyomtatva, mappába pakolva azokat. Mutatta a számlatömbjét, és én közben azon gondolkodtam, hogy igazából könyvelőként még sosem töltöttem ki ilyesmit, és hogy ez hogy a fenébe lehetséges. 🙂 Na meg azon, hogy mennyire nem is láttam bele azért az utóbbi években a kungfuiskola adminisztrációjába (ha ugyan valaha, ugye, az elejét kivéve). S hogy mennyire akarom is ezt tudni és menedzselni.

Az óra elején felmérés: 4 gyakorlattal erőt és hajlékonyságot mértünk. Kiderült, hogy itt is van még mit fejlődnie a látásomnak, ugyanis a kicsi eltéréseket nem veszem észre, hiába a sok évi edzés. Sajnos a hátamon lévő sebek miatt nem tudtam mindent korrektül megcsinálni, de azért nagy meglepetés nem ért: hajlékonyság oké, erő fejlesztendő.

Az “alázatosság” része pedig részemről abban jelent meg, hogy…: egyszerűen utálok egy edzésen néző lenni. Akkor is, ha fáj, akkor is, ha fáradt vagyok – ha nem megy, inkább eljövök onnan.
A hátamon lévő kicsi sebek miatt most kénytelen vagyok egy ideig nyugton maradni, és a sok munka mellett pedig nagyon szükségem lenne kemény, fárasztó edzésekre. De nem lehet, s megint nem lehet… S nem értem már, miért kapok elő ilyen helyzeteket…!
Úgyhogy a hajlításokat, gerinccsavarásokat kihagytam (kb. az edzés mások részét teljesen).

Készítettem viszont segítségképpen képeket Daniról – aki szemfüles, megtalálhatja őket a közösségi média-oldalaimon néhanapján. 🙂

*******

Minthogy Dani sokkal korrektebb beszámolót érdemelne, ha jobban tudok edzeni, írok még erről. :-]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.