Természetesen gyógyítani

Nos, ezen rész nevével ellentétben nem a természet gyógyításáról (bár arra is ráférne…), hanem a természetben eredendően megtalálható dolgokról (pl. növények, kövek) és azok emberre gyakorolt gyógyító hatásáról szól.

Sok-sok éve kutatom már a saját bajaimra a lelki-testi megoldásokat. A lelki részről a Pszicho/Napló részben olvashatsz, a “testi” részről pedig inkább itt írok. A témakör magában foglalja egyelőre csupán a személyes élményeimet, kedvenceimet: teák, illóolajok, krémek, vitaminok, növényi porok; egyes, egyszerűbb betegségek kezelése.

Ahhoz, hogy a kis lelkünk jól érezhesse magát a testünkben, ápolni kell azt, figyelni a jelzéseit és szeretni. Én sem vagyok (még mindig) a legtökéletesebb példája a legtudatosabb embereknek, de az évek előrehaladtával összegyűjtöttem némi tudást ezzel kapcsolatban, és azt gondolom, már most is példaként szolgálhatok másoknak ebben. Igyekszem őszintén leírni az élményeket, az információkat pedig tárgyilagosan kezelni. (Ha bárhol kétséged támadna az utóbbit illetően, nyugodtan írd meg a véleményed kommentben vagy e-mail üzenetben!).

Amúgy: tudtad, hogy a növényeknek is van aurájuk…?! 🙂